Dy kandidatët që zavendësojnë Lekajn dhe Berishën në Kuvend

Mbasi që Pal Lekaj dhe Rrustem Berisha priten me qenë dy deputetët e AAK’s që priten me u ba ministra në qeverinë Haradinaj, ata kanë me u zavendësue në Kuvend nga nji kandidat i Nismës dhe nji i AAK.

Enver Hoti i Nismës dhe Gani Dreshaj i AAK janë dy emnat që priten me i zavendësue Lekajn dhe Berishën në Kuvend.

Hoti dhe Dreshaj ishin ndër katër personat ma të votuem të PAN’it në listën e pritjes.