Dy vjet nga miratimi i Gjykatës Speciale

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, para dy vjetëve, pikërisht më 3 Gusht kishin votue pro ndryshimit të amendamentit kushtetues, që i hapte udhë themelimit të Gjykatës Speciale.

Ishin 82 vota pro, 5 kundër dhe 1 abstenim, që i hapen udhë Qeverisë m’i dërgue edhe dy projektligje të tjera sa i përket Speciales.