E konfirmon kryeministri, qe cilat jane dy kriteret e fundit per viza!

Nen patronatin e kryetarit te Kuvendit te Republikes se Kosoves, Kadri Veseli, mbahet dita e dyte e takimit Nderkombetar te Lidershipit, ne te cilin marrin pjese dikun 250 perfaqesues
Kryeministri Isa Mustafa ka thane se vendi ka trashegue shume situate te mosbesimit te cilat jane krijue nga dhuna dhe vrasjet.

 

Na kemi humb mbi 13 mije njerez gjate luftes dhe kemi 1666 persona qe ende nuk dijm per fatin e tyne dhe per ta ende nuk kemi pergjigjene qe Serbia do duhet ta jepte.

 
Kryeministri nuk la pa permend edhe liberalizimin e vizave tue thane se qytetaret e vendit vazhdojn te mbesin tw izoluem pa marre parasysh qe kemi plotesue 95 kritere dhe qe tash jane vnu edhe 2 ai per demarkacionin dhe luftimin e krimit te organizuem dhe korrupsionit.