E pranon Hoxhaj: PAN s’i ka numrat, ende na duhet kohë!

Nenkryetari i PDK’s Enver Hoxhaj, e ka pranue se koalicioni PAN nuk e ka shumicen e numrave, prandaj ka thane se atyne ende i duhet kohe.

Ai ka thane se e kane kandidatin e tyne per Kryetar te Kuvendit, por nuk i kane numrat, dhe atyne i duhen edhe pak kohe.