E vret gruen dhe e xhiron ne kamere (pamje te randa!)

Vrasja e nji gruje që mendohej se ishte e rrezikshme asht publiku nga policia amerikane. Videoja e regjistrueme nga kamera e trupit të oficerit të policisë, tregon pamjet kur ky i fundit, paralajmëron nji gru me ngjyrë, e cila mban në dorë nji armë të ftoft.
Derisa ajo i afrohet me armë në dorë, oficeri e qëllon dhe e vret. Autoritetet amerikane njoftuen se gruja 40-vjeçare u ba e dhunshme, sepse policia i kishte paraqite nji urdhën-dëbimi nga shtëpia. Edhe ma herët policia amerikane ka qenë në qendër të vemendjes për veprimet e saj, kryesisht kundrejt njerëzve me ngjyrë.

 

Shperndaje në: