E vulos Qeveria, shkarkon drejtorët e ndërmarrjeve publike

Qeveria e Kosovës ka votue sot pro shkarkimit të drejtorëve te ndërmarrjeve publike, për arsye se, siç asht thanë ata kanë shkel ligjin e ndërmarrjeve publike, të përshkruem n’opinionin e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Në këtë mbledhje po ashtu, asht miratue edhe projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit të Presidentit.