E vulosi Berisha: Ahmet Krasniqin e vrau SHISH’i (video)

Ish-kryeministri i Shqipnisë, Sali Berisha, e ka ba pergjegjës për vrasjen e kolonelit Ahmeti Krasniqit, Shërbimin Informativ Kombëtar (tash Shërbimi Informativ i Shtetit) – agjencia e sigurimit shtetnor të Shqipnisë.

Berisha ka pranue në dokumentarin e shoqatës “Sali Çeku” – “Koloneli”, që asht shfaq në TV Dukagjini – se ka pasë disa herë takime me Krasniqin dhe se ka ndërmjetësue në takime me ish-liderat e UÇK’s në mënyrë që të dy formacionet, FARK dhe UÇK, me u ba me nji komandë, gja që e kërkonte me ngulm vetë Ahmet Krasniqi.

Kqyreni ma poshtë videon e plotë të dokumentarit ‘Koloneli’.