Edhe familja Rugova në shugurimin e Katedrales ‘Nana Terezë’

Edhe familja Rugova po merr pjesë në shugurimin e katedrales ‘Nana Terezë’ në Prishtinë.

Të pranishëm në këtë ngjarje janë bashkëshortja e ish- presidentit, Ibrahim Rugova, Fanë Rugova, djemtë e presidentit Mendim dhe Ukë Rugova, si dhe çika Teuta Rugova, tashma deputete e Kuvendit të Kosovës.

Shugurimi i katedrales bahet në 20-vjetorin e vdekjes së nobelistes shqiptare, Gonxhe Bojaxhiu.

Shperndaje në: