Edhe Mitrovica kerkon ‘Drejtësi për Astritin’ (video)

Marshi për zbardhjen e të vërtetës së vdekjes së Astrit Deharit sot ka vazhdue në qytetin e Mitrovicës.

Qinda qytetarë kanë parakalue në qytetet me thirrjet dhe mbishkrimet, “Drejtësi për Astritin”.

Ky asht marshi i parë që vjen nji ditë mbas daljes së autopsisë nga Prokuroria e Shtetit të Kosovës.

 

 

Shperndaje në: