Edhe nji tjetër vdekje e dyshimtë në QKUK

Nji rast tjetër i vdekjes mbas operimit në QKUK asht raportue në Policinë e Kosovës.

Simbas ankuesit, bashkëshortja e tij mbasi që kishte qenë e smutë ishte dërgue ne QKUK dhe mbas operimit, kishte ndrrue jete.

Simbas raportit të Policisë, operimi ka ndodhë më 02 Shtator, kurse grueja e tij ka vdekë mbas 13 dite.

Për vdekjen e të ndjerës, ankuesi dyshon për pakujdesi dhe pajisjet mjekësore.

Rasti asht nen hetime./KosovaPress/

Shperndaje në: