Edi Rama: Le ta fusim fene në shkolla!

hazreti rama

Për kryeministrin e Shqipnise, Edi Rama, ka ardhe koha që shkollat publike t’i hapin dyert për njohjen e besimeve fetare. Në aktivitetin e organizuem nga Komuniteti Mysliman për ditëlindjen e profetit Muhamet, Rama u shpreh se projekti i qeverisë nuk cenon laicitetin  e shkollës.
“Ky projekt konsiston jo në cenimin e laicitetit, por në forcimin e themeleve të kulturës laike, e cila asht e dobët dhe e pafuqishme të përballet me format e ekstremizmit të dhunshëm”, deklaroi Rama.
Qe çka thote:

Shperndaje në: