Edi Rama mbërriti në Shtëpinë e Bardhë

Kryeministri Edi Rama mbërriti në Shtëpinë e Bardhë për takimin zyrtar me Presidentin Obama dhe zv.Presidentin Joe Biden.

Këto janë fotot e shkrepuna nga momenti i hymjes së Kryeministrit shqiptar në Shtëpinë e Bardhë, nga gazetari i Top Channel, Sokol Balla.

Kryeministri Rama ka me fole sot per Top Channel direkt nga Washingtoni. Kryeministri ka me fole nga Shtëpia e Bardhë për vizitën, takimin, Obama’n por edhe Donald Trump, fenë në shkolla, reformën në drejtësi dhe ciklin e ri të marrëdhanieve të reja të së majtës dhe të atij me Washington’in.

Shperndaje në: