EgyptAir: Egjipti merr signale nga kutitë e zeza t’aeroplanit t’rrxuem

 

Diktohen sinjale nga kutite e zeza t’aeroplanit  që u rrxue me 19 Maj

Investigatoret egjiptiane permes nji deklarate thone se signalet u moren nga nji ekip kerkuesish francez ne Detin Mediterran.

Ishin 66 pasagjere kur aeroplani i EgyptAir u rrxue me 19 maj rruges nga Parisi per ne Kajro, dhe u zhduk nga ekranet e radareve greke dhe egjiptiane pa leshue thirrje per ndihme.

Mirepo, deri tash nuk ka asnji fjale nga autoritetet franceze per gjetjen e kutive.