Ekskluzive: Fatmir Limaj sonte në Rrokum Roll mbas takimit me ambasadorët e Quint’it

Sonte tue fillue ne oren 20:00 mysafir ekskluziv ne Rrokum Roll ka me qene Fatmir Limaj.

Me te ka me u fole per aktualitetin dhe takimin me ambasadoret e Quint’it.