EKSKLUZIVE: Në Edicionin e lajmeve të orës 7 në Televizionin Rrokum, flet ish anëtari i Komisionit për mbledhjen e fondeve, që ndryshe quhet Fondi 3 për qind

Nezir Fejza e demanton ish kryeministrin Bujar Bukoshi dhe kryeministrin aktual Isa Mustafa, tue thanë se fondi në tanësi nuk ka qenë 450 milionë marka gjermane, por ka qenë 1 miliardë.

Fejza tha se bashkë me anëtarët e tjerë, Mustafën dhe Bukoshin i ka paditë në 4 shtete.

Prokuroria e Shtetit ka nis hetimet për rastin.