Emnohet drejtori i ri i Agjencisë Kosovare të Privatizimit

ekrem hajdari

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka mbajte sot mbledhjen e kryesueme nga kryesuesi i Bordit, Petrit Gashi, gjatë së cilës me konsensus të plotë emnoi Ekrem Hajdarin, në pozitën e Drejtorit Menaxhues të AKP’s, Avni Jasharin në pozitën e zv/drejtorit Menaxhues për Likuidim, dhe Valbona Dibra zv/drejtoreshë për Shitje.

Të emnuemit në këto pozita kane me pase mandat 3 vjeçar tue fillue nga data 1 Qershor 2016.

Shperndaje në: