Erdogan ka gjetë nji menyrë interesante qysh me dobësue ushtrinë!

Policia e Turqisë ka marrë vendim për pranimin në marrëdhanie pune të 10 mijë kandidatëve të rijë, raporton Anadolu Agency (AA).

Policia e Turqisë ka me pranue të diplomuemit në Qendrën Policore për Trajnim (POMEM) pranë Akademisë Turke të Policisë.

Në këtë mënyrë gjatë periudhës së ardhshme në shërbimin policor do të pranohen 10 mijë kandidatë të rij, në mesin e të cilëve 9 mijë mashkuj dhe 1 mijë femna.

Nji nga kushtet për nëpunës të ardhshëm policor asht se nuk duhet të jenë mbi 30 vjet.