Eskalon situata n’Shkup

Protesta-në-Shkup-650x358

Protestuesit anti-qeveritarë janë zhvendos prej Kuvendit dhe tash gjenden prape para zyrës popullore të Presidentit të shtetit,  dhe situata ka eskalue.
Ata e kanë thye derën e zyres dhe janë fute mbrenda, raporton “TV Shenja”.
Protestuesit vazhdojnë me gjuejt me gurë dhe kështu e kanë demolue zyrën popullore të Presidentit.

 

Shperndaje në: