EULEX s’mundet me hap ma raste të reja

EULEX

Projektligji i ri i Qeverisë së Kosovës për vazhdimin e mandatit të EULEX’it ka pësue disa ndryshime, ku parashihet se këtij misioni i pamundësohet që me hap raste të reja për krimet e luftës dhe korrupcionit, para se ato me i fillue prokuroria e shtetit.

Vendimi për vazhdimin ose jo të EULEX’it merret në Kuvendin e Kosovës me dy të tretat e votave.

Shperndaje në: