EULEX’it i skadoi afati. Qe çka i pamundësohet momentalisht

EULEX

Misionit europian për sundimin e ligjit sot në ora 00:00 i ka skadue mandati, me ç’rast edhe i pamundësohet mbajtja e sencave gjyqësore që janë tue u zhvillue.

Mbas nji takimi të gjatë që kanë pasë krenat e shtetit, Presidenti Hashim Thaçi, kryeministri Isa Mustafa, ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi dhe shefi i zyrës së BE’s në Kosovë Samuel Zbogar, nuk pat asnji lajm për media se çka ka ndodhë.

Shperndaje në: