Evakuohet aeroporti në Copenhagen

Policia daneze ka evakuue dhe bllokue terminalet në dy aeroporte në Copenhagen herët në mëngjes, për shkak të nji koferi të dyshimtë, bajnë të ditun sot zyrtarë të Policisë së aeroportit.

Terminalet edhe ma tutje janë të mbyllun, ndërsa policia po heton koferin e dyshimtë, thuhet në llogarinë e aeroportit në Twitter, transmeton AFP.

Shperndaje në: