Farage: Kurgja s’asht ky shok, bonuni gati per shume shoka tjere politik!

donald-trump-and-nigel-farage
Nigel Farage, ish kryetari i partise UKIP, parti e cila i priu dhe ne fund arriti me senzibilizue qytetarin britanik sa me votue ne referendum me dale prej Unionit Europian, asht miku dhe frymezuesi i fushates se Donald Trump.
republican-presidential-candidate-donald

Farage e ka ndihmue Trump per me u pregadite per debate dhe e ka keshillue.

“Sot, establishmenti asht ne shok te thelle. Edhe ma shume se mbas Brexit.”

“Ate qe jemi tuj e pa asht – fundi i periodes kur biznisi i madh e politika e madhe i kontrollojne jetnat tona”, tha Farage.

“Votuesit ne krejt boten perendimore e dojne demokracine e shtetit-komb, kontrollin e mire te kufijve dhe me qene zot te fateve te veta.”

“Bonuni gati per shoka te tjere politik ne vitet qe po vijne”, ndjelli Farage.

1may-09-us-presidential-election
“Ndoshta presidenti Trump ka me pase nevoje per mu dhe me m’ofru pune ne Europe. Une i duhna si nji euroskeptik i madh…Derisa kemi mundesi me e shemb Unionin Europian, s’asht me randesi qysh kemi me ja ba”, tha njeriu me te cilin keshnin ne Britani, njisoj si me Trump, derisa nuk dolen rezultatet e referendumit per daljen e Britanise prej Unionit Europian.