Fatmir Limaj: Kuvendi jo legjitim. Koha me u testue te qytetaret

Fatmir Limaj, Nisma per Kosoven, ka thane se ky parlament tashma e ka humb legjitimitetin dhe asht koha ma e mire me shkue me u testue te qytetaret.

Limaj ka theksue se me zgjedhjen e presidentit vetem po thellohet edhe ma shume kriza politike, tue shtue se ky parlament duhet me marre pergjegjesine e vet kushtetuese.

 

 

Shperndaje në: