Fillon historia e votimit në 7 shtete të randësishme në SHBA

Ka nis votimi në New York, Connecticut, pjesë e Indiana, pjesë e Kentucku, Maine, New Jeresy dhe Virgina

Ndërkohë, në Vermont vendvotimet janë hapë n’orën 5:00 të mëngjesit simbas kohës lokale.

E në Norht Carolina, Ohio dhe West Virginia, vendvotimet kanë me u hapë mbas gjysë ore.

Votimet në Florida, Delaware, Georgia, Massachusetts, Maryland, Michigan, New Hampshire, Pennsylvania, Rhode, South Carolina, pjesë e Tennessee kanë me fillue mbas pak.