Filluen prapë protestat në Shkup

Filluen protestat për të shtatën ditë me radhë në Shkup.

Protesta u nis nga Prokuroria Speciale Publike, për me i dhane mbështetje ekipit të Katica Janevës.

Protestuesit kërkojnë anulimin e vendimit te Presidentit, dhe dorëheqjen e tij mbas vendimit skandaloz për me i amnestue politikanët nën hetime.

Protesta pritet me u zhvillue edhe në qytetet tjera të Maqedonisë si në Shtip, Manastir, Kumanovë.

shkup1 shkup2 shkup3 shkup4