Fiton për 25 sekonda, Majlinda Kelmendi kualifikohet

majlindaaa

Majlinda Kelmendi fiton garën e parë, tue mposhtë zvicranen Evelyne Tschopp, dhe kështu kualifikohet në rrethin e çerekfinales.

Veç 25 sekonda i janë dashtë Majlinda Kelmendit që me marrë fitoren e saj të parë në Olimpiadë.

Shperndaje në: