Flamujt e BE’s në gjysështizë!

flamujtbe

Komisioni Europian ka ulë flamujt e BE’s në gjysështizë në shejë solidariteti dhe ngushëllimi për viktimat e sotshme në Bruksel në dy sulme të ndame, njanin n’aeroport dhe tjetri në nji stacion të metrosë.

Brukseli asht nën masa të rrepta sigurie për momentin.

 

 

Shperndaje në: