Formohet grupi i ri terrorist, zotohen për besnikëri për ISIS

Nji grup i ri terrorist asht zotue për besnikeri ndaj ISIS dhe se ka me vazhdue zgjanimi i tyne në Afrikën Lindore.

Grupi i quejtun “Jahba East Afrika”, e ka shpallë alencën e tyne sot, tue e përshëndet këtë si nji“epokë të re”, në rajon, shkruan The Independent.

Në nji deklaratë, militantët e dhanë betimin për udhëheqësit Isis Abu Bakr al-Baghdadi të njoftun si “Khalifa (udhëheqësit) e tanë myslimanëve”.