Foto: Aksident i randë në Veternik

Nji aksident i randë komunikacioni ka ndodhë rreth orës 02:00 të mesnatës në kryeqytet, ku si pasojë janë lëndue disa persona.

Dëshmitarët thonë se në aksident janë përfshi tri kerre.
Dëshmitari, i cili ka dërgue edhe fotografitë e aksidentit thotë se aty janë përfshi nji Golf, nji BMW dhe nji Renault.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë Policia dhe Zjarrfikësit, ku edhe iu asht dhanë ndihma e parë të lënduemve, të cilët mandej janë dërgue në QKUK, numri i të cilëve ende nuk dihet.

5_1474176777-1908695 7_1474176778-179765