Foto e rrallë: Ibrahim Rugova në ditët e fundit (foto)

Ish-Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova, në ditët e tij të fundit përderisa luftonte me smundjen asht takue me priftërijtë.

Ai asht i ulun në mes tyne dhe vërehët gjendja e tij shëndetësore.

Në anën e djathtë të tij asht imzot, Don Lush Gjergji, trasnmeton Express.