Foto: Kjo asht shokuese, këtu banojnë militantët e ISIS!

Pluhun dhe rrënoja që rrethojnë hymjen e nji tuneli në dhomën e nji ndërtese tashma të braktisun.

Në nji tjetër foto, nji kuzhinë ku dyert e dollapit janë lanë të hapuna dhe nji frigorifer mbi të cilin janë ngjit disa fotografi.

Kjo asht ajo që ka mbet mbas në ndërtesa në periferi të Mosulit të cilat vetëm pak ditë ma parë ishin të banueme nga militantë të “Shtetit Islamik”.

Ofensiva e nisun para pak ditësh nga forcat irakiane për me rimarrë kontrollin e qytetit të dytë ma të madh në vend, Mosulit, ka ba që militantët të braktisin deri tash të paktën ndërtesat në periferi të qytetit.

 

4-isis

 

9-isis

 

 

5-isis

 

7-isis

 

8-isis

 

9-isis