Foto: Pacolli vjen me nji risi – modelin e debatit amerikan!

Presidenti i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka fillue debatet me qytetarë nepër krejt territorin e Kosovës.

Tema e këtyne debateve asht zhvillimi ekonomik dhe punësimi.

Por ajo që po bje në sy nëpër këto debate asht modeli që ka zgjedh lideri i AKR’së.

 Forma e organizimit të debatit asht ajo që shihet së fundmi nepër debatet presidenciale amerikane.
2-pacolli
3-pacolli
4-pacolli
5-pacolliii