Foto: Shihni sa i ka plakë stresi liderat e botës!

Ma na fund nji parë pushime jo si kryeministër.

Ish-kryeministri britanik, David Cameron u fotografue teksa pushon me të shoqen, Samantha, n’ishullin e Korsikës në nji villë lluksoze.

Cameron ka shtue disa killa, teksa e shoqja duket në formë.

Ai mbante vesh nji parë mbathje plazhi që kushtojnë 225 sterlina.

Koha kalon edhe për këtë çift, por Daily Mail tregon se sa shumë i ka plak stresi dhe pushteti disa prej çifteve ma të randësishme në politikën botnore, tue nis prej Barack Obama’s e deri te ish-kryeministri britanez David Cameron.

 

1-obama

 

3-merkel

 

4-merkel

 

5-hilary

 

6-hilary

 

8-bler

 

9-bleri

 

9-may

 

 

10-cameron

 

10-cameroonnii