Foto: Shihni si rekrutohen rusët! Brenton: Putin po bahet gati për luftë!

Këto foto tregojnë se si të rijtë rusë bahen gati për me krye shërbimin ushtarak.

Qinda të rijë të rajonit të Omskit pershëndeten me të dashtunit e tyne, përpara se të nisen për me ba ushtrinë.

Krejt mashkujt nga mosha 18-27 vjet janë të detyruem me krye nji vit në shërbim ushtarak.

Këto foto vijnë në momentet kur tensioni mes Perëndimit dhe Moskës mbetet i naltë.

Ish-ambasadori i Britanisë në Moskë, Sir Anthony Brenton thotë se Vladimir Putin po përgaditet për nji luftë të nxetë.

Ai tha se Putin nuk e do këtë luftë, por ka me reague nëse provokohet në Siri.

Brenton tha se marrëdhaniet mes Perëndimit dhe Rusisë nuk kanë qenë kurrë në nji pikë ma të rrezikshme.

 

13-ruset

 

12-ruset

 

11-ruset

 

9-rsuet

 

8-ruset

 

7-ruset

 

6-ruset

 

5-ruset

 

4-ruset

 

3-ruset

 

2-ruset

 

1-ruset

 

Shperndaje në: