Francë, sulmohet me kerr patrulla ushtarake

Gjashtë ushtarë janë plagose sot, dy prej tyne seriozisht, kur nji automobil, e ka qëllue nji patrullë ushtarake në nji lagje të Parisit, ka thanë nji zadhanëse.

Shoferi i kerrit mandej asht largue nga vendi i ngjarjes.

Policia e Francës tha se incidenti ka ndodhe në orën 8 të mëngjesit në lagjen, Levallois-Perret, të Parisit.

Patrick Balkany, kryetar i kësaj lagje, tha se kerri i tipit BMW e ka qëllue grupin e ushtarëve dhe nuk ka dyshim se “ky ishte akt i qëllimshëm”, njofton rel.