FSK organizon ‘Ditën e Hapun’ me 25 Nandor

Forca e Sigurisë së Kosovës, më datën 25 Nandor 2016, tue fillue nga ora 10:00 deri në ora 14:00, organizon “Ditën e hapun” për nder të “Ditës së Forcës”.

FSK mirëpret qytetarët në krejt kazermat, si në: Prishtinë, Mitrovicë, Istog, Gjilan, Prizren, Ferizaj dhe Pomozotin

Vizitorët kanë me pasë mundësi me pa pajisje, ambiente si dhe aktivitete të ndryshme të cilat deshmojnë kapacitetet e FSK’s.