Fushata e Trump bahet e nxehtë!

32C8471A00000578

Profili në Twitter, i quejtun @BabesForTrump, bjen pamje te çikave dhe grave te cullakueme, te cilat me trup e mbeshtesin kandidatin kryesor të republikanëve për president, Donald Trump.

Diku 100 gra kane kontribue ne kete profil, BabesForTrump.