Ganimete Musliu e ka nji kerkesë të madhe për Isa Mustafën!

Deputetja nga PDK, Ganimete Musliu ka kërkue shkarkimin e menjihershëm të zv/kryeministrit Branimir Stojanovic.

Ajo i ka kerkue kryeministrit Mustafa që me shkarkue menjiherë Stojanovic’in, për faktin se simbas saj derisa ai paguhet nga taksapaguesit e Kosovës nuk guxon me punue në dam të interesave të shtetit të tyne.

 

Ky asht postimi  i  Musliut në Facebook:

 KRYEMINISTER REFLEKTO!
Ky Zevendeskryeminister paguhet nga taksapaguesit e Kosoves dhe nuk guxon te punoj ne deme te interesave dhe shtetit te tyre. Kryeminister shkarko Zevendeskryeministrin Branimir Stojanoviq!
Sjellja inferiore ndaj keti veprimi eshte sjellje inferiore ndaj Kosoves. Kosoves nuk i duhen perfaqesues qe sillen me inferioritet kur perdhosen vlerat e saj. #shkarko #zevendeskryeministrin
#BranimirStojanoviq