Gara bahet e nxetë: Ky asht rezultati momental (foto)

Donald Trump asht shumë afër zgjedhjes president i SHBA’ve, mbasi që ka arritë në shifrën e 254 votave elektorale dhe i duhen edhe pak për me arritë minimumin e kërkuem prej 270 votash.

Shteti i Michiganit doket se ka me qene nji nga shtetet vendimtare ne percaktimin e ftuesit te zgjedhjeve.

screen-shot-11-09-16-at-05-57-am

Shperndaje në: