Gaxherri: Demarkacioni mundet me u rishikue

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Besa Gaxherri i ka ba thirrje Qeverisë së Kosovës me analizue mirë çashtjet e Demarkacionit me Malin e Zi dhe mos me u ngutë.

Gaxherri ka theksue se Qeveria i ka në dorë tana mekanizmat ligjore dhe kushtetuese për me vendosë drejt këtë çashtje.

Simbas saj, ka mundësi që Demarkacioni kufitar i Kosovës me Malin e Zi me u rishikue.