Kqyreni qysh e gjuejne me allti gazetarin turk…

can dundur

Nji sulmues i panjohun ka sulmue redaktorin e gazetës “Cumhuriet” Can Dundar, para gjykatës.
Sulmuesi i panjohun ka gjuejt me tre plumba në drejtim të gazetarit, i kanë thanë dëshmitarët agjencise Reuters, tue shtue se Dundar ka qenë i paarmatosun dhe nuk ka të lënduem në këtë incident.

gazetari dundar

Raportohet se nji gazetar, i cili ka qenë tue përcjellë gjykimin e Dundarit, asht lëndue.

“Cumhuriet” ka publikue raporte me anë të së cilave asht thanë se Qeveria turke ka tentue që me ju dërgue armë islamikëve n’Siri.

Dundar dhe kolegu i tij Erdem Gul akuzohen për grushtet në Maj të vitit 2015.