Gëllçi zgjedhet drejtor i RTSH

Radio Televizioni Publik Shqiptar ka një drejtoin e ri. Thoma Gëllçi u zgjodh sot drejtor i përgjithshëm i RTSH’së, ne vend te  Martin Lekës.

Këshilli Drejtues i RTSH’së, organi që zgjedh drejtorin, dha 7 vota pro kandidaturës së gazetarit Thoma Gellçi dhe 4 kundër, nga 11 anëtarë që ka në përbërje.

Gellçi kandidonte në këtë post me profesor Petrit Malajn.