Gjenden pjesët e aeroplanit t’EgyptAir n’Mediterran

 

Kompania ajrore dhe zyrtarët egjiptianë konfirmojnë gjetjen e aeroplanit n’Mediterran

 

Gjenden pjeset e aeroplanit te fluturimit MS804 te kompanise egjiptiane EgyptAir , i cili u rrxue t’Ejten rruges nga Parisi per ne Kajro ne detin Mediterran.

egyptair

Zadhanesi i ushtrise egjiptiane tha se mbetjet e aeroplanit dhe valixhet e udhetareve jane gjete 290 km nga Alexandira.

Po ashtu gjetjen e pjeseve te aeroplanit e konfirmon edhe vet EgyptAir.

 

Shperndaje në: