Gjendet nji mjet shpërthyes në Graçanicë

Policia e Kosovës ka njoftue se në katundin Livadi të Graqanicës, nji person ka hase në mjet të dyshimtë shpërthyes.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka informuar për një mjet të pa shpërthyer i gjetur në afërsi të shtëpisë së tij. Njësiti policor i është përgjigjur në rastit. Njësite e KFOR-it amerikan kanë dale në vendngjarje dhe kane tërheqë mjetin e dyshimtë”, thuhet në raport të policisë.