Gjenerata e internetit e dridhë Putinin (video)

Mediat, sidomos ato sociale, kanë qenë të mbushuna këtë javë me pamje të protestuesve rusë, që tërhiqen zvarrë nga policia, rrehen dhe arrestohen.

Shumica e tyne të rijë, disa edhe nxanës shkollash, që nuk kanë njoft lider tjetër, pos Vladimir Putinit, i cili, prejse ka ardh në pushtet, asht kujdes me heshtë çdo za opozitar në Rusi.

Shihne videon:

 

Shperndaje në: