Gjermani, fillon gjyqi per sulme seksuale ne Cologne

 

 

Seanca e pare gjyqesore per sulme seksuale ndaj femnave ne qytetin gjerman ne naten e Vitit te Ri. Nji algjerian 26 vjecar akuzohet me tentim dhunimi seksual dhe vjedhje, i cili ishte pjese e grupit prej 10 mashkujve qe rrethuen dhe sulmuen nji grue ne stacionin kryesor te trenit ne oret e para te mengjesit te 1 Kallnorit.

Numri i nalte i sulmeve seksuale dhe vjedhjeve nga mashkujt e afrikane dhe arabe kane shokue Gjermanine.

 

Mbi 1000 ankesa kriminale jane dergue, qinda prej tyne ne lidhje me sulme seksuale, mbasi shume gra raportuen se jane rrethue nga grupe mashkujsh rreth stacionit kryesor te trenit ne Cologne.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sfHCuv3Zcrs

Shperndaje në: