Gjiko lajmërohet mbas aksidentit, qe çka thotë (foto)

Gjiko dje ka pësue nji aksident trafiku.

Ai ka pshtue mirë me shnetë dhe nji ditë mbas këtij aksidenti asht lajmërue, përmes nji fotografie të hedhun në Instagram.

Gjiko ka falendërue Zotin që e pshtoi dhe tha se ndjehet i lumtun që ka pase njerëz që janë shqetësue për të.