Gjithçka gati për vazhdimin e seancës konstituive (foto)

Salla e Kuvendit të Kosovës tashma asht ba gati për vazhdimin e seancës konstituive.

Sot, nga ora 10:00 vazhdon seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës.

Seanca pritet me vazhdue punimet aty ku ka mbet dje: Zgjedhjen e Kryetarit dhe Nënkryetarëve të Kuvendit.