Gjykata e Apelit vërteton anulimin e vendimit të ish-ministrit Agani për “specialistët” pa licenca

Gjyakata e Apelit

Ish ministri i Shendetësisë, Ferid Agani, kishte lshue disa vendime me të cilat barazvlerësonte mjekët që kishin punue ma shumë se 5-7 vjet në nji repart të caktue,, anipse ata nuk kishin ba shkollim speciaistik përkatës, nuk iu kishin nënshtrue provimit speciaistik përkatës, dhe askush nuk kishte vlerësue ata.

Ministri Agani ishte thirrë në nji nen të Ligjit për Shendetësi.

Gjykata Themelore para do muejve e kishte konsiderue të paligjshëm këtë Vendim të Ministrit, të cilën gja e vërtetoi edhe Gjykata e Apelit!

Ky Vendim i Gjykatës së Apelit asht definitiv dhe obligon Ministrinë e Shendetësisë që me anulue Vendimin përkatës dhe Vendimet e ngjashme, dhe ç’vleftëson titujt profesionalë të mjekëve “speciaistë”.