Grafite të reja – “Hashim Thaçi e Naim Tërnava kanë m’u vra”

Po vazhdon kërcënimi me afishe i kryetarit të shtetit dhe atij të Bashkësisë Islame të Kosovës.

Asht gurthemeli i Xhamisë Qendrore, ai i cili sot asht mbushë me mesazhe kërcënuese për Hashim Thaçin e Naim Tërnavën.

Në fotografitë që ka publikue fillimisht portali Kosovainfo, asht shkrue me ngjyrë të kuqe dhe të zezë se “Naim Ternava dhe Hashim Thaçi do të vriten. Avniu”.